Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

Δεν μας… παρατάς ρε Νταλάρα…

 Δεν μας… παρατάς ρε Νταλάρα…

Βγήκε ο Νταλάρας και έκανε κάποιες απαξιωτικές δηλώσεις για καλλιτέχνες λέγοντας...    «Έχουμε καταπληκτικούς ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται τη σχέση τους και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο, μην το εκμεταλλεύεσαι»

Μου φάνηκε λίγο περίεργο ένας τραγουδιστής της αξίας του να λέει τέτοια πράγματα, αλλά μετά διάβασα πως κυκλοφορεί ένα νέο του άλμπουμ! Τώρα σε καταλαβαίνω κύριε Νταλάρα, έπρεπε να κάνεις θόρυβο, να έρθεις στην επικαιρότητα

για να το πληροφορηθεί ο κόσμος…
Και μην μας πει κανείς πως δεν έχει ανάγκη από διαφήμιση,  ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ…

 Κύριε Νταλάρα, εκτός από το  «Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο, μην το εκμεταλλεύεσαι» που σου αρμόζει,  υπάρχει και η κλασσική απάντηση «δεν μας …παρατάς ρε Νταλάρα» .

Τώρα και ο τραγουδιστή με τα λουκάνικα που αναγνώρισε τον εαυτό του τρομοκρατημένος από τις ανοησίες Νταλάρα και μας είπε πως είναι ένα τίποτα μπροστά του!!! Κύριε τίποτα κανείς δεν είναι τίποτα, όσο μεγάλος κι αν είναι ο απέναντί του, πόσο μάλλον όταν αυτός ο άλλος έχει λύσει το βιοποριστικό πρόβλημα (πιθανολογώ) και των εγγονιών του και κυρίως όταν αυτό που έχεις κάνει δεν είναι κάτι ανήθικο.

Γιαυτό άντε παρατάτε μας με τις γελοιότητές σας κι εσύ Νταλάρα κι εσύ κ. τίποτα… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ