Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ο Γιώργος επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ με… προξενιό Λαλιώτη


Η εβδομάδα που πέρασε ήταν δύσκολη για τον Γιώργο Παπανδρέου, καθώς αναγκάστηκε να διαψεύδει τις φήμες και τα δημοσιεύματα περί χωρισμού από τη σύζυγό του, σε πολιτικό επίπεδο ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει “επιθετικά” δραστήριος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχουν κορυφωθεί οι διεργασίες στο παρασκήνιο του ευρύτερου χώρου της Κεντροαριστεράς, με τον Γιώργο Παπανδρέου να βρίσκεται στο επίκεντρο, με φόντο την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, και τη διαδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Στα παρασκήνια του ΠΑΣΟΚ αποτελεί κοινό μυστικό η εκτίμηση, αν όχι βεβαιότητα, ότι μόλις ο σημερινός πρόεδρός του γίνει… πρώην, ο Γιώργος Παπανδρέου θα εξετάσει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να διαλύσει το Κίνημα που ίδρυσε, και να επιστρέψει στη Χαριλάου Τρικούπη.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ο Γιώργος Παπανδρέου θα αισθανόταν πολύ πιο άνετα με μια ηγεσία της Φώφης Γεννηματά, με δεδομένες και τις ιστορικές σχέσεις των δυο οικογενειών, και ρόλο… προξενητή φέρεται να έχει παρασκηνιακά ο Κώστας Λαλιώτης.
Το πάλαι ποτέ “θείο βρέφος” άλλωστε, βρίσκεται κοντά στη Φώφη Γεννηματά στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι σχέσεις του με την οικογένεια Παπανδρέου είναι διαχρονικές και ισχυρές.

 Πηγή: Εφημερίδα Παρασκήνιο ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ