Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Το ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής από την αριστερά


Μέχρι σήμερα ο κ. Τσίπρας είχε αναθέσει την «εθνική δράση» στον κ. Καμμένο. Τώρα υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μετέχουν σε «εθνικές αποστολές» μαζί με Χρυσαυγίτες
Νομίζαμε ότι η εθνικολαϊκιστική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο ήταν το τελευταίο-υποχρεωτικό, λόγω εξουσίας- νταραβέρι ενός κομματιού της Αριστεράς με ένα αντίστοιχο της Δεξιάς. Αποδείχτηκε ότι υπάρχουν κι άλλα σκαλιά στου κακού τη σκάλα. Το τελευταίο σκαλί λέγεται «ξέπλυμα» της Χρυσής Αυγής μέσω Καστελόριζου και για «εθνικό σκοπό».
Η εικόνα αυτή θα ήταν αδιανόητη πριν από μερικά χρόνια. Ένας υπουργός και πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ παρέα με τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Χρήστο Παππά πήραν μέρος στην αποστολή εξύψωσης του εθνικού φρονήματος ακριτικών νησιών και νησίδων. Ο κ. Καμμένος οργάνωσε την «εθνική αποστολή», στην οποία συμπεριέλαβε και τους νεοναζιστές. Ο αναπληρωτής του, αριστερός υπουργός, Δ. Βίτσας ήταν παρών. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό που παραδίπλα καμάρωναν οι Κασιδιάρηδες και οι Παππάδες. Δικαίως αυτοί. Εντάχθηκαν, επιτέλους, στον «εθνικό κορμό». Για την ακρίβεια τους ενέταξε η πρώτη αριστερή κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας, που έχει παραχωρήσει στον κ. Καμμένο το «εθνικό» πεδίο.

Έχουν περάσει τρία χρόνια και τρεις μήνες από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Τα δύο με αριστερή κυβέρνηση. Η δίκη δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, ο δολοφόνος είναι ελεύθερος. Με αριστερή κυβέρνηση. Τώρα, η αριστερή κυβέρνηση για «εθνικό σκοπό», που λέει ο κ. Καμμένος, ξεπλένει τους νεοναζιστές, στέλνοντας υπουργούς και βουλευτές της σε «πατριωτική» εκδρομή μαζί τους.
Δεν μένει παρά να ευχηθούμε «και εις ανώτερα»…
(Το ψάξαμε για να βρούμε φωτο με στελέχη της Κυβέρνησης και της  Χρυσής Αυγής και τα καταφέραμε, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων να μην  υπάρχουν  τέτοιες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ