Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η 22Α ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!


Ξεκίνησε λοιπόν το παραμύθι. Ένας-ένας άρχισαν να εκδηλώνονται, είτε προκαλώντας την διαγραφή τους, είτε ανεξαρτητοποιούμενοι,... κάτι που πολλοί δεν το περίμεναν τόσο σύντομα. Μετά λοιπόν τον Λ. Αυγενάκη που προκάλεσε την διαγραφή του, από κοντά και ο βουλευτής Ηλείας Γ. Κοντογιάννης που για “λόγους αρχής΅ ανεξαρτητοποιήθηκε.
Το παιχνίδι που ξεκίνησε με την απόρριψη της Ντ. Μπακογιάννη από τον λαό της ΝΔ πέρσι , με την μη εκλογή της στην αρχηγία του κόμματος παίρνει σάρκα και οστά.
O k. Κοντογιάννης έμμεσα πλην σαφώς έδειξε Ντόρα, περιμένοντας τον κατάλληλο χρόνο όπως και οι άλλοι για να συσπειρωθούν στο νέο τους χώρο.
Οι πληροφορίες μιλούν για 4-6 βουλευτές, ακόμη που είτε είναι αποφασισμένοι είτε το σκέφτονται να κινηθούν προς το νέο κόμμα, με πρώτη “ύποπτη” την Έλσα Παπαδημητρίου, η οποία σε σχετική ερώτηση αρνήθηκε να απαντήσει λέγοντας, πως αυτή την ώρα είναι σε αποστολή της ΝΔ
Το όλο εγχείρημα, είναι ξεκάθαρο πως θέλει να προκαλέσει θόρυβο πριν την τελική συνένωση, αλλά δεν γνωρίζουμε αν έχει προσδιορισθεί το πότε.
Σίγουρα πρόκειται για μια καλά οργανωμένη αποστασία Μητσοτακικής έμπνευσης (ο γνώστης-πατέρας και της Ντόρας αλλά και μετρ σε τέτοιες ενέργειες).
Η ΝΔ μην μπορώντας να αντιδράσει στο κύμα αποστασίας, περιμένει αντιδρώντας με ψυχραιμία, χαρακτηρίζοντας αποστασία, το κύμα φυγής που δείχνει να διαμορφώνεται, περιμένοντας με υπομονή και ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχθεί στήριξη του μνημονίου και πως μόνο εθνική συνεννόηση δεν είναι η προσχώρηση στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.
Τα όργανα άρχισαν λοιπόν και εν αναμονή πιθανών ή και απίθανων αποχωρήσεων θα είμαστε έτοιμοι να τα πούμε και σίγουρα θα έχουμε να πούμε πολλά
paraplanitikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ