Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Η Μεξικάνα Thalia και το fan club της στην Ελλάδα!


Όταν αναφερόμαστε στην Thalia, εννοούμε το σπουδαιότερο φαινόμενο Μεξικάνικης καταγωγής που μετατράπηκε σε teen idol παγκοσμίως κατά τα μέσα της δεκαετίας του 90, λόγω των πρωταγωνιστικών της ρόλων σε μερικές...
από τις σπουδαιότερες τηλεοπτικές σαπουνόπερες όλων των εποχών, αλλά και την μουσική της που της έφερε αμέτρητες Νο1 επιτυχίες στα charts όλου του κόσμου. Πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα δίσκων παγκοσμίως και ο τίτλος της "βασίλισσας της latin pop" είναι μερικά από τα αναγνωρισμένα κατορθώματα της γλυκιάς popstar. Μετά από αυτό το ηφαίστειο στην δημοτικότητα της μέσω των σειρών Μαριμάρ, Μαρία της γειτονιάς και Ροζαλίντα, κέρδιζε τον ένα τίτλο μετά τον άλλο. Κατέχει σημαντικές και αξιόλογες αναγνωρίσεις όπως : Η πιο εμπορική Μεξικάνα τραγουδίστρια όλων των εποχών, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό είδωλο της δεκαετίας του 90, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός σε σαπουνόπερα ever, η μοναδική λατίνα με πολυπλατινένιους και διαμαντένιους δίσκους σε Ασιατικές χώρες, αυτοκράτειρα της ομορφιάς, πριγκίπισσα της ποπ και πολλά άλλα...
Πλέον η ίδια, είναι τραγουδίστρια, ηθοποιός, συνθέτρια, στιχουργός, παραγωγός, επιχειρηματίας, σχεδιάστρια ρούχων, παρουσιάστρια, συγγραφέας, σύζυγος, μητέρα και fashion icon. Η Thalia είναι η μικροσκοπική popstar που τα κάνει όλα! 
Στην Ελλάδα την μάθαμε επίσης από τις σειρές και τη μουσική της, και την λατρέψαμε σε μεγάλο βαθμό!
Αυτό αποδείχτηκε και το 2000, όταν ήρθε η ίδια στην Ελλάδα για την απονομή 2 χρυσών της δίσκων, και προκάλεσε κυριολεκτικό χαμό!
Η Thalia είναι μέρος της παιδικής ή της εφηβικής μας ηλικίας και γι'αυτό οι Έλληνες συνεχίζουμε να την υποστηρίζουμε σε κάθε της κίνηση!
Η Thalia μάλιστα διαθέτει και ένα τεράστιο Ελληνικό Fan Club, το TLQ Thalia.
Το TLQ Thalia - Greek fan club λειτουργεί στο Ίντερνετ ήδη εδώ και μερικούς μήνες και έχει συγκεντρώσει σχεδόν 900 θαυμαστές στην σελίδα στο Facebook και άλλα περίπου 400 μέλη στο φόρουμ, αριθμοί που συνεχώς αυξάνονται! Μάλιστα θεωρείται ένα από τα 5 μεγαλύτερα fan clubs για ξένες τραγουδίστριες εδώ στην Ελλάδα!
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα ή και να γίνεις μέλος στο fan club δεν έχεις παρά να επισκφθείς τους εξής συνδέσμους :
Ιστοσελίδα : http://thalia-greece.webnode.com
Forum συζητήσεων : http://thaliathelatinqueen.forumotion.com
Αν θαυμάζεις την λατίνα popstar, μην χάνεις χρόνο και μπες στην παρέα μας!

1 σχόλιο:

  1. Η Thalia είναι μια θεά!! Την αγαπάμε πολύ :) Let's hope πως θα ξαναέρθει εδώ Ελλάδα ή έστω στην Κύπρο, αυτή τη φορά για συναυλία όμως! Είναι η καλύτερη, δεν υπάρχει άλλη σαν αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ