Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ…


Όχι μόνο δεν είναι ρατσιστικό αλλά στην περίπτωσή μας αντικατοπτρίζει την αλήθεια.
Όταν ο Ομπάμα εξελέγη ο πρώτος έγχρωμος πρόεδρος των ΗΠΑ, όχι ότι περιμέναμε...
 πως θα αλλάξει κάτι δραστικά, αλλά πιστεύαμε ότι κάποια πράγματα θα ελαστικοποιηθούν, προς όφελος της ενημέρωσης και της δημοκρατίας. Οικτρό λάθος, αφού τώρα ο φασισμός είναι έντονος και άμεσα ορατός.
Όπως είδατε ή θα δείτε στην ανάρτηση του paraplanitikos, σε άρθρο του paraplanitikoteros οι ΗΠΑ εκβιάζουν με εξαφάνιση των blogs που δεν τους αρέσουν, αποτέλεσμα της αστείας πολιτικής που ακολουθούν και των διαρροών που είναι φυσικό επακόλουθο. Και είναι τόσο ανόητοι κάποιοι στις ΗΠΑ, που πιθανώς να πιστεύουν πως μπορούν να φιμώσουν την αντίθετη φωνή κόβοντας όλα τα blogs που μπορούν να σιωπήσουν. Λες και δεν θα βρει ο bloger άλλες διεξόδους να ενημερώσει τον κόσμο για την άκρατη ανοησία κάποιων Αμερικανών.
Κύριοι των ΗΠΑ, δεν σας φταίει κανείς αν ή ανόητη υπουργός των εξωτερικών σας θέλει να κάνει τους πρεσβευτές σας κατάσκοπους, βάζοντας τους να κατασκοπεύουν τους πρέσβεις άλλων χωρών, ακόμα και τον ίδιο τον ΓΓ του ΟΗΕ! Και ακόμα χειρότερα αν είστε ανίκανοι να διαφυλάξετε αυτά τα μυστικά με το να μπλοκάρετε τα… blogs που μπορείτε, δεν θα κάνετε τίποτα. Το ποτάμι δεν ανακόπτεται και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να σβήσετε την GOOGLE. Δόξα τω Θεώ άλλοι τρόποι επικοινωνίας θα υπάρξουν. Οι χαμένοι θα είστε εσείς.
Και όλα αυτά συμβαίνουν επί προεδρίας ενός έγχρωμου, που οι καταγγελίες για αυταρχικότητα στην διακυβέρνηση του εντείνονται.
Τώρα αν ξαφνικά ο paraplanitikos και όχι μόνο πάψει να ανιχνεύεται, θα βρει τρόπο να επικοινωνήσει μαζί σας κι αν όχι κάποια λύση άλλη θα βρείτε…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ