Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Οι καινούργιες δηλώσεις της Thalia για επόμενο album και επιστροφή στις σαπουνόπερες!

Στην συνέντευξη που έδωσε η Thalia στην δημοσιογράφο Stephanie Nolasco σχετικά με το πρόσφατο ντουέτο της με τον Elvis Presley, μίλησε και για πολλά άλλα. Αποκάλυψε πως με το που της έγινε η πρόταση...  από την δισκογραφική να ηχογραφήσει ένα τέτοιο κομμάτι (Love me tender), δέχτηκε αμέσως διότι αυτή και η μαμά της πάντα ήταν τεράστιες φαν του Έλβις. Μάλιστα είπε πως ως καλλιτέχνης έχει επηρεάσει έντονα την ίδια, όπως και ολόκληρο τον κόσμο όπως υποστηρίζει. Αυτό που της άρεσε και την ευχαρίστησε πιο πολύ σε όλο το project είναι το γεγονός ότι είναι η πρώτη λατίνα που τραγουδάει μαζί με τον Elvis, χάρις την τεχνολογία! Είπε πως το αγαπημένο της τραγούδι του Έλβις είναι το Jailhouse Rock.
Στην συνέχεια ρωτήθηκε αν θα ξαναεπιστρέψει στις τηλενουβέλλες, διότι είναι μία λατρεμένη σταρ της μικρής οθόνης.
Η Ταλία απάντησε το εξής :
"Ξέρεις ήταν μια σπουδαία εποχή, μια σπουδαία ιστορική στιγμή, και ήταν απίστευτο. Ήμουν τυχερή διότι οι σειρές μου πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο, μεταγλωττίστηκαν σε πολλές γλώσσες και τις έχουν δει πάνω από 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι. Ήταν κάτι που συμβαίνει μόνο 1 φορά στην ζωή ενός ανθρώπου. Ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο, πολύ απαιτητικό. Λατρεύω την ηθοποιϊα και απλά περιμένω το σωστό project. Αυτή τη στιγμή δεν θέλω να νοιώθω σαν σκλάβα ενός ίδιου μοτίβου, θέλω να πετάξω σαν αετός και να διαλέξω τις δουλειές μου. Τραγουδάω, είμαι επιχειρηματίας, έχω την εκπομπή μου στο ραδιόφωνο, είμαι μητέρα, και έτσι θέλω να απλά να μου δοθεί το σωστό σενάριο ως ηθοποιός, αυτό που θα με κάνει να πω πως όλα τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν και θα επικεντρωθώ εκεί και θα κάνω τα πάντα για αυτό. Ακόμα όμως δεν μου χει δοθεί ένα τέτοιο σενάριο."
Στην συνέχεια η δημοσιογράφος την ρώτησε για τις ανερχόμενες δουλειές της το 2011.
Η Ταλία έδωσε την εξής απάντηση :
"Βασικά μόλις τώρα ξεκινάμε την διαδικασία του επόμενου δίσκου. Έχουμε ήδη μαζέψει τα τραγούδια, συζητάμε με τους στιχουργούς, κλείνουμε τα studios ηχογράφησης, ξεκινάμε να δουλεύουμε, να συνθέτουμε, και να στιχουργούμε τη μαγεία. Αυτό είναι το καλύτερο μέρος της διαδικασίας ενός άλμπουμ, η παραγωγή, όταν είσαι εκεί, βλέποντας όλες αυτές τις καταπληκτικές ιδέες, νοιώθεις τη μαγεία, και εμείς αυτό κάνουμε. Ελπίζουμε πως κάπου στα τέλη του καλοκαιριού του 2011 θα κυκλοφορήσει. Και επίσης τελειώνω το 3ο βιβλίο μου το οποίο θα είναι λίγο πιο προσωπικό, πιο ταξιδιάρικο, αλλά πολύ εμπνευσμένο, ένα βιβλίο που μπορείς να συνδυάσεις με ένα τρόπο ζωής. ΟΚ, μπορείς να έχεις τα πάντα και να είσαι επιτυχημένος στην δουλειά σου, αλλά επίσης μπορεί να έχεις πολύ άγχος και πολύ λυπημένες μέρες, σπουδαίες στιγμές και ατυχείς καταστάσεις, αλλά μπορείς πάντα αυτό να το μετατρέπεις σε δύναμη και να το χρησιμοποιείς ως εργαλείο για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος."
Τέλος, είπε πως η μητρότητα την έχει αλλάξει ως άνθρωπο και την έχει κάνει να αναθεωρήσει βασικές αντιλήψεις για τη ζωή. Υποστηρίζει μάλιστα πως η ζωή της χωρίζεται στην περίοδο πριν την Σαμπρίνα, και στην περίοδο μετά τη Σαμπρίνα.
Το σίγουρο πως η Ταλία είναι πιο αισιόδοξη από ποτέ, και διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της, γεμάτη με οικογενειακές στιγμές και επαγγελματικές επιτυχίες!

3 σχόλια:

  1. Η Ταλία είναι μία θεάαα!!! Γουστάρουμε να την ακούμε και να την ακολουθούμε σε κάθε της κίνηση, η βασίλισσα της λάτιν μουσικής, λατρεμένη όσο καμιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ????? Πωωω...τι λες τωρα! Αντε ανυπομονω...ό,τι και να βγαζει ειναι κορυφαιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το ντουέτο με τον Elvis είναι ωραίο! Άραγε να περιλαμβάνεται στο καινούριο δίσκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ