Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΝΕΑ ΤΡΟΪΚΑ!!!

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Ξεκίνησε λοιπόν η αποστασία, με την ένταξη του βουλευτή Ηρακλείου Λεύτερη Αυγενάκη στο κόμμα της Μπακογιάννη. Περιμένουμε σε λίγες μέρες την ένταξη στον ίδιο σχηματισμό και του βουλευτή Ηλείας Κοντογιάννη Γιώργου που είχε...
 διαγραφεί και αυτός από την Ν Δ μετά της δηλώσεις του υπέρ της κας Μπακογιάννη. Φαίνεται πως προετοιμάζονται για το ενδεχόμενο των εκλογών, που αν γίνουν θα φέρουν στη εξουσία την συμμαχία των προθύμων. Έτσι το συντελούμενο μνημονιακό έγκλημα θα έχει και επίσημα πολλαπλή κομματική σφραγίδα αφού ό κ. Παπανδρέου, ακόμα και για αυτό είναι λίγος.
Λέτε σε περίπτωση συγκυβέρνησης των τριών (φτου κι εδώ τρόικα), εφ΄ όσον γίνουν εκλογές να έχουμε πρωθυπουργό την κόρη του Μητσοτάκη;;; 

2 σχόλια:

  1. ΣΑΝ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΑΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ…. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ….
    ΑΝ ΠΑΛΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΤΟ ’65 ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ …ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψτε τις απόψεις σας και ο paraplanitikos θα της δημοσιεύσει σαν ανάρτηση, ακόμα και ανώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ