Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑΜΙ

Πρώτη μέρα εργασίας του νέου χρόνου. Πάμε για δουλειά λοιπόν και δόξα τω Θεώ, έχει μέρες να αναλογισθούμε, να τεμπελιάσουμε, να κουτσομπολέψουμε, να ασχοληθούμε και με άλλα πράγματα, εκτός από την επιβίωση.
Όχι ότι η επιβίωση...  έπαψε να μας απασχολεί, αλλά λίγο τα Χριστούγεννα, λίγο η νέα χρονιά, μας χαλάρωσαν λίγο και τώρα ξανά στον αγώνα για το μεροκάματο, με ελπίδες και προσδοκίες. Από σήμερα δουλειά  με το κεφάλι ψηλά.
Υπάρχουν και κάποιοι που από σήμερα πιάνουν δουλειά για πρώτη φορά με αυτόν τον τρόπο και άλλοι που παρά το ότι θα συνεργασθούν για πρώτη φορά μαζί τους, είναι παλιές καραβάνες και δεν θα είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό!
Φυσικά είναι οι εκλεγείσες διοικήσεις των δήμων και οι δημοτικοί υπάλληλοι που σήμερα για πρώτη φορά και για 2 ή 3,5 χρόνια θα συνυπάρξουν.
Καλή συνεργασία για το καλό όλων και ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΗΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΤΕ ΚΑΛΑΜΙ. Είναι άσχημο και θα το καταλάβετε στο τέλος της θητείας σας, όπως το κατάλαβαν κάποιοι ελάχιστοι ευτυχώς, από αυτούς που αντικαταστήσατε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ