Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΥΡΩ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΟΓΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Ψιλοδιχάζει η απόφαση να πληρώνουν τρία ευρώ  οι συνταξιούχοι αγρότες που θα παίρνουν στο σπίτι τους την σύνταξη τους από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όπως προκύπτει από έγγραφο..
 του αναπληρωτή Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργου Κουτρουμάνη το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, σε απάντηση σχετικής ερώτησης του ανεξάρτητου βουλευτή Ελευθέριου Αυγενάκη.
Από την μια μεριά γλυτώνουν χίλιες μύριες ταλαιπωρίες, έχουν την σύνταξη στο σπίτι τους πληρώνοντας 3 ευρώ, ένα  ποσό που λίγο ή πολύ το άφηναν στον ταχυδρόμο σαν πουρμπουάρ, από την άλλη πλευρά δεν παύει να είναι το ψωμί της εβδομάδας, ένα χαράτσι που θα κληθεί να πληρώσει ο συνταξιούχος των 350 ευρώ.
Σίγουρα και οι δύο πλευρές έχουν δίκιο, όμως το εφαρμοζόμενο σύστημα είναι σίγουρα προς όφελός των συνταξιούχων, πιστεύουμε πως δεν δημιουργεί και τόσο σοβαρά προβλήματα και σε τελική ανάλυση, αν κάποιος δεν θέλει να πληρώσει τα 3 ευρώ θα πάει στην τράπεζανα τα πάρει, ή θα στείλει κάποιον δικό του. Και το κυριότερο, ο ταχυδρομικός διανομέας θα είναι υποχρεωμένος να πάει την σύνταξη στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ