Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Φαγωμάρα στο υπουργείο οικονομικών.


Παραιτήθηκε ο γγ του υπ. Οικονομικών για προδωπικούς λόγους, ενώ όπως διέρευσε, αιτία ήταν το ότι δεν του είχαν παραχωρηθεί ιδιαίτερες αρμοδιότητες. Από πλευράς υπουργείου πάλι υπονοήθηκε πως του ζητήθηκε η παραίτηση, επειδή εισπρακτικά η χρονιά παρουσιάζει υστέρηση...
 Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε πως ο κ. Γεωργακόπουλος «εγκατέλειψε» την θέση του για προσωπικούς λόγους.
Φαγωμάρα δηλαδή, κι όποιος κατάλαβε ας μας εξηγήσει.
Κύκλοι του περιβάλλοντος του μέχρι πρότινος γ.γ. αναφέρουν ότι παρά τις αλλεπάλληλες προτάσεις που είχε υποβάλει για την βελτίωση του εισπρακτικού μηχανισμού αυτές δεν είχαν ληφθεί υπ' όψιν. Οπως αναφέρουν ακόμη, μόλις στις 8 Φεβρουαρίου δόθηκαν στον κ. Γεωργακόπουλο ορισμένες αρμοδιότητες όσον αφορά το γενικότερο εισπρακτικό μηχανισμό οι οποίες ωστόσο χαρακτηρίζονται από τις ίδιες πηγές ως τυπικού χαρακτήρα.
Από πλευρράς αντιπολίτευσης διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης «Μήπως είναι η παντελής αποτυχία στα έσοδα του κράτους που οδήγησε στην παραίτηση το Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Γεωργακόπουλο;»
 Για δυσαναπλήρωτο κενό στο υπουργείο Οικονομικών μετά την απεμπλοκή του κ. Δ. Γεωργακόπουλου έκανε λόγο ο ΛΑΟΣ με ανακοίνωσή του: «έφυγε ο έμπειρος και γνώστης. Σε λίγο θα ακολουθήσουν και οι ανώτεροι, κατώτεροί του», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ