Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ


Μιλάμε γενικά για τις οικολογικές ομάδες  και ειδικά για την οικολογική ομάδα της Βέροιας που πάντα προσπαθεί για το καλύτερο, μη κάνοντας εκπτώσεις στην οικολογική συνείδηση και στον αγώνα για το περιβάλλον ενημερώνοντας και κυρίως προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει όσο...

το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους για ένα καθαρό περιβάλλον, κτήμα και απόλαυση όλων μας .

 ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ,
Φωτιά στον σκουπιδότοπο της Βέροιας στον Αλιάκμονα.
Χθες Σάββατο, κατά τις 4 το απόγευμα, φωτιά εκδηλώθηκε, πάνω στον σκουπιδότοπο. Καίγονταν σκουπίδια, που ιδιώτες πετάνε καθημερινά. Ευτυχώς, δεν πρόλαβε να επεκταθεί στα σκουπίδια που είναι ακόμη ακάλυπτα. Άμεσα έφτασε η Πυροσβεστική από τη Βέροια και τελείωσε γρήγορα την κατάσβεση. Ευτυχώς φτηνά την γλυτώσαμε αυτήν την φορά. Πληροφορίες μιλάνε για ένα άσπρο αγροτικό μια ώρα πρίν την φωτιά, που βρισκόταν στον χώρο και κρατήθηκε ο αριθμός του αγροτικού. Να δούμε τι θα βγάλει η έρευνα από την Πυροσβεστική.

ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΦΡΟ 66

Επετειακά, συνηθισμένα, χωρίς φόβο, χωρίς Πολιτική και Διοικητική ντροπή, γέμισε η Τάφρος 66 νεκρά ψάρια και εφέτος. Και αυτό μετά από αυστηρούς ελέγχους, όπως διαβάσαμε πρόσφατα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν.
 (Με την ευκαιρία αυτή, να πούμε για τα απόβλητα των σφαγείων Βέροιας, ότι μετά από τουλάχιστον δέκα καταγραφές μέχρι σήμερα, σε διάφορες ώρες ( και μετά τα μεσάνυχτα), το νερό που καταλήγει στον Τριπόταμο, είναι απολύτως διαυγές. Έστω και μακροσκοπικά, μπορεί να διαπιστώσει κάποιος, εάν το νερό είναι καθαρό ή όχι.)
 ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ