Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα από την  www.elzoni.gr/

Πολλές δυνατότητες για φθηνότερες διακοπές, για διάφορες υπηρεσίες, και για φθηνότερα προϊόντα παρέχει ή Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ινστιτούτο Νεολαίας σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση της Κάρτας Νέων...

 (European Youth Card Association, EYCA), προωθούν ένα εργαλείο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφόρησης των νέων Ευρωπαίων πολιτών, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.

Η κάρτα αυτή,  είναι μια εκπτωτική κάρτα, χορηγείται μόνο σε  άτομα ηλικίας  από 13 - 30 ετών, ισχύει για ένα χρόνο από την ημερομηνία έκδοσής της, στοιχίζει 10 ευρώ και οι κατοχοί της μπορούν να την ανανεώνουν κάθε χρόνο, έως ότου κλείσουν τα 30.

Οι κάτοχοί της απολαμβάνουν ειδικά προνόμια για απόκτηση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών, τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 40 άλλες χώρες! Ήδη, 5.000.000 νέοι στην Ευρώπη χρησιμοποιούν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων. 

Πληροφορίες για σχετικά με τις υπηρεσίες( ξενοδοχεία κ.λ.π.) και τά προϊόντα για τά οποία παρέχονται εκπτώσεις, υπάρχουν στην Ιστοσελίδα της Κάρτας Νέων: http://www.europeanyouthcard.gr/, στην ευρωπαϊκή ιστοσελίδα: http://www.euro26.org/, η στην Ιστοσελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου :http://www.euro26.org.cy/ 

Η διαδικασία απόκτησης

Οι ενδιαφερόμενοι να αποκτήσουν την κάρτα αυτή συμλπηρώνουν το σχετικό έντυπο αίτησης ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://www.europeanyouthcard.gr/, επισυνάπτουν  μια μικρή φωτογραφία (ταυτότητας ή διαβατηρίου), η εκτυπώνουν την αίτηση, τη συμπληρώνουν, και την αποστέλλουν με μία φωτογραφία  στη διεύθυνση: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς Ινστιτούτο Νεολαίας Αχαρνών 417, 11143 Αθήνα.

Σε λίγες ημέρες έρχεται συστημένη επιστολή ταχυδρομείου στη διεύθυνσή τους, πηγαίνουν  στο ταχυδρομείο με την ταυτότητά τους και παραλαμβάνουν  την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων πληρώνοντας την ετήσια συνδρομή (10 ευρώ). 

http://briniko.blogspot.com/2011/08/blog-post_07.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ