Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Κακή αρχή, κ. αναπληρωτά εκπρόσωπε.( Κοινώς ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ κ. Τόλκα)

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη και ο paraplanitikos προσυπογράφει
.

Έχει κάνει την εμφάνισή του νέος αστέρας της κυβερνητικής προπαγάνδας ή μου φάνηκε; Και μπήκε στη σκηνή κάπως ορμητικά κι’ ατσούμπαλα, στραβοπατώντας από την πρώτη στιγμή, επιτιθέμενος - αναίτια και με αναίδεια που δεν ταιριάζει σε νέο πολιτικό - σε αρχηγό κόμματος, τορπιλίζοντας μάλιστα την (λέμε τώρα) πολιτική της συναίνεσης;

Η γνωστή δικαιολογία περί της...


«ορμής του νεοφώτιστου» δεν ταιριάζει εδώ. Πολύ περισσότερο που ο αρμόδιος για τα οικονομικά υπουργός έχει πει πως η χώρα πρέπει να εμφανίζεται ως «μία φωνή» - κυρίως όταν απευθύνεται στο εξωτερικό.

Πολύ κακή αρχή έκανε το νέο μέλος της κυβέρνησης που φέρει τον τίτλο «αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος».

Ξαφνικά, λες και τον τσίμπησε κάποια μύγα, αποφάσισε να διεκδικήσει για λογαριασμό του πρωθυπουργού – ωσάν να ήθελε να τον ευχαριστήσει για το αξίωμα – την… πατρότητα του ευρωομολόγου!

Δεν θα άξιζε να ασχοληθούμε μαζί του, αλλά σε μια χρεοκοπημένη χώρα πρέπει να σταματήσουν όλοι να παίζουν παιχνίδια αυτοπροβολής, υποβάλλοντας σε... τεστ DNA το ευρωομόλογο!

Όλα όσα είπε το νέο κυβερνητικό στέλεχος είναι ανακριβή – θα μπορούσα άνετα να χρησιμοποιήσω τη λέξη «ψευδή», αλλά του αφήνω ένα περιθώριο να φανεί πιο προσεκτικός στο μέλλον.
Η συνέχεια ΕΔΩ elzoni.gr/html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ