Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα απαγωγέων, στην Αμαλιάδα Ηλείας.


Εξαρθρώθηκε, προχθές (25-02-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας και του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, εγκληματική ομάδα απαγωγέων, στην Αμαλιάδα Ηλείας....

Συνελήφθησαν, μετά από συντονισμένες έρευνες δύο από τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, μία 33χρονη Βουλγάρα και ένας 24χρονος Πακιστανός, κατηγορούμενοι για αρπαγή, εκβίαση, παράνομη κατακράτηση και ληστεία, σε βάρος δύο (2) Πακιστανών ηλικίας 22 και 24 ετών.
Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο (2) συνεργών τους.
Ειδικότερα, την 23-02-2012 καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας ότι την 19-02-2011 το απόγευμα, άγνωστοι δράστες απήγαγαν 24χρονο Πακιστανό, στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Για να τον απελευθερώσουν απαιτούσαν από τους οικείους του στο Πακιστάν, το χρηματικό ποσό των (10.000) ευρώ.
Μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, εντόπισαν αρχικά τον 24χρονο συλληφθέντα, ενώ παράλληλα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαστούνης, εντόπισαν την 33χρονη και τους προσήγαγαν σε αστυνομικές Υπηρεσίες.
Ο 24χρονος και η 33χρονη, αναγνωρίσθηκαν από τον 22χρονο παθόντα ως μέλη της εγκληματικής ομάδας που τον απήγαγε και συνελήφθησαν. Επίσης, από φωτογραφίες που του επιδείχθηκε, αναγνώρισε τον 39χρονο Πακιστανό, που στο όνομα του είχε καταβληθεί, μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων, μέρος από τα λύτρα, επιπλέον κατονόμασε και τέταρτο μέλος της εγκληματικής ομάδας που τον απήγαγε, οι οποίοι και αναζητούνται για να συλληφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ