Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

NSA: Δεν είχαμε πει στον Ομπάμα ότι παρακολουθούμε την Μέρκελ!!!

 Για γέλια; Οι Αμερικανοί της NSA (Εθνική υπηρεσία πληροφοριών των ΗΠΑ. Δεν ήξερε ο Ομπάμα πως παρακολουθούσαμε την Μέρκελ!!! Δηλαδή, για τις άλλες παρακολουθήσεις ήξερε!!! Αλλά δεν του είπαν πως παρακολουθούσαν την Μερκελ!!!

Πριν λίγες μέρες η σύμβουλος του Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, η Ράϊζα Μονακό είχε δηλώσει...

 “Ο πρόεδρος έδωσε εντολή να εξετάσουμε το δυναμικό των παρακολουθήσεών μας, περιλαμβανομένων των παρακολουθήσεων των ξένων εταίρων μας”. Σίγουρα όσοι δεν εκνευρίζονται γελούν με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της NSA
σύμφωνα με τι οποίες ο επικεφαλής της Υπηρεσίας, στρατηγός Κιθ Αλεξάντερ, δεν συζήτησε ποτέ τις υποτιθέμενες επιχειρήσεις που αφορούν την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

«Ο (στρατηγός) Αλεξάντερ δεν συζήτησε με τον πρόεδρο Ομπάμα το 2010 μία υποτιθέμενη επιχείρηση των υπηρεσιών πληροφοριών στο εξωτερικό που ενέπλεκε τη Γερμανίδα καγκελάριο, Μέρκελ, ούτε έχει ποτέ συζητήσει υποτιθέμενες επιχειρήσεις που αφορούν την καγκελάριο Μέρκελ» δήλωσε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της NSA, Βανί Βάινς.


Καταλαβαίνει κανείς πως το θράσος τους δεν έχει όρια, όπως καταλαβαίνει και τι γίνεται στο εσωτερικό των ΗΠΑ,  που ακόμα και η σκέψη θα πρέπει να καταγράφεται, με ότι επικίνδυνες καταστάσεις μπορεί να συμπαρασύρει η κατάσταση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ