Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Περιοδεία του κ. Τζιτζικώστα στην Αλεξάνδρεια

Περιοδεία στο Δήμο Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε τη Δευτέρα 7 Απριλίου ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας μαζί με τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της «Αλληλεγγύης» στην Ημαθία....

Το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκίνησε με προσκύνημα στα λείψανα του Αγίου Ραφαήλ, στην εκκλησία του Παλαιοχωρίου. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το δημαρχείο Αλεξάνδρειας όπου συναντήθηκαν με το δήμαρχο Φώτη Δημητριάδη.

"Ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε για  τις δυνατότητες που έχει η Αλεξάνδρεια, αλλά και η ευρύτερη για τα έργα που υλοποιούνται αυτή την περίοδο στην Αλεξάνδρεια, όπως η αστική ανάπλαση και η κατασκευή αποχέτευσης και επεξεργασίας λυμάτων στο Πλατύ και τη Μελίκη, καθώς και για το πρόβλημα που δημιουργεί η υψηλή στάθμη του Λουδία όταν υπάρχουν υπερβολικές βροχοπτώσεις.

Ακολούθως επισκέφτηκαν βιομηχανίες κι επιχειρήσεις της περιοχής όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εργαζομένους.

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας περπάτησε στο εμπορικό κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες κι επαγγελματίες. Η περιοδεία του στην Αλεξάνδρεια ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μελίκης".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ