Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ (φωτο)

Δελτίο τύπου
Σε μία συγκέντρωση ογκώδη και ενθουσιώδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Πλατύ, ο Φώτης Δημητριάδης παρουσίασε τους κύριους άξονες της 2ης θητείας του ως Δήμαρχος Αλεξάνδρειας. Στη 2η αυτή θητεία, το βάρος ρίχνεται στα έργα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεται το σχέδιο που εκπονήθηκε την προηγούμενη 3ετία στην Παιδεία τον Πολιτισμό, τον αθλητισμό και τα μεγάλα έργα που είχε ανάγκη ο Δήμος Αλεξάνδρειας....

Ειδικά για το Πλατύ ξεχωρίζει το μεγάλο έργο της αποχέτευσης που
ολοκληρώνεται με προϋπολογισμό 9.276.420 ευρώ, με ταυτόχρονη αποκατάσταση των βλαβών της δημοτικής οδοποιίας. Δημοπρατήθηκε η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ με προμήθεια εξοπλισμού και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από βιοαέριο προϋπολογισμού 4.971.153 ευρώ.
Κατασκευάζεται κλειστό αρδευτικό δίκτυο στα αγροκτήματα Τρικάλων – Νησελουδίου – Πρασινάδας – Κυδωνέας – Πλατάνου – Κλειδίου, προϋπολογισμού 3.957.000 ευρώ. Αναβαθμίζεται το δίκτυο ύδρευσης σε όλη τη δημοτική ενότητα με προϋπολογισμό 3.080.000. Είναι επίσης ώριμες οι μελέτες για την αποχέτευση στις τοπικές κοινότητες προϋπολογισμού 22.000.000 ευρώ. Στις κοινότητες αυτές θα γίνουν όλες οι απαραίτητες πεζοδρομήσεις και ασφαλτοστρώσεις.
Προγραμματίζονται παρεμβάσεις σε αύλειους χώρους και προσθήκες αιθουσών στα σχολεία που το έχουν ανάγκη. Τα γυμνάσια της περιοχής συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.
Δημιουργείται βιοτεχνικό πάρκο στο πλατύ για την εγκατάσταση μεγάλων μονάδων και σχεδιάζονται άλλες παρεμβάσεις για τη δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Γραφείο Τύπου



2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΌΜΗ...ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ....ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΈΡΓΑ ΌΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ...ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ....ΠΑΛΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ