Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Ο Κικίλιας “φλερτάρει” την Όλγα για… τον Σαμαρά


Πολιτικό “φλερτ” προς την Όλγα Κεφαλογιάννη έχει εξαπολύσει ο Βασίλης Κικίλιας, πολιτικό παιδί και πιστός σύμμαχος του Αντώνη Σαμαρά.
Όπως αποκαλύπτει η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”, ο Βασίλης Κικίλιας και η Όλγα Κεφαλογιάννη είχαν συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, προκειμένου να συζητήσουν τις εσωκομματικές εξελίξεις, στο περιθώριο της βαριάς ήττας της 25ης Ιανουαρίου, της διάψευσης του σεναρίου της “αριστερής παρένθεσης”, στο οποίο είχε ποντάρει η Συγγρού, και με φόντο την αμφισβήτηση του Αντώνη Σαμαρά, που αναμένεται να εκδηλωθεί περισσότερο έντονα στις επικείμενες συνεδριάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα των “Νέων”, ο Βασίλης Κικίλιας επιχειρούσε να διαγνώσει το έδαφος γύρω από τις προθέσεις της Όλγας Κεφαλογιάννη, εκπροσωπώντας την “προεδρική φρουρά”, καθώς ο Αντώνης Σαμαράς θα προτιμούσε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, πολύ περισσότερο από κορυφαία στελέχη όπως η νεαρή πολιτικός, που έχουν φιλοδοξίες για το μέλλον της Παράταξης.
Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κικίλιας είναι το στέλεχος που ανέδειξε περισσότερο από κάθε άλλον ο Αντώνης Σαμαράς αυτά τα πέντε (και κάτι) χρόνια της προεδρίας του στη Νέα Δημοκρατία, αρχικά στηρίζοντάς τον για Περιφερειάρχη Αττικής το 2010, και στη συνέχεια βάζοντάς τον στην κυβέρνηση, στο νευραλγικό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Ενώ, σε εσωκομματικό επίπεδο, ο Βασίλης Κικίλιας είναι το πρόσωπο που προωθεί ως δίδυμο μαζί με τον Μάκη Βορίδη για την επόμενη μέρα, το alter ego του Αντώνη Σαμαρά, Χρύσανθος Λαζαρίδης, προκειμένου να εδραιωθεί στη Νέα Δημοκρατία η δεξιά τάση, την οποία εκφράζει ο πρώην μπασκετμπολίστας.
Βασίλης Κικίλιας και Όλγα Κεφαλογιάννη πάντως, διατηρούν εξαιρετικές διαπροσωπικές σχέσεις, λόγω και της κοντινής ηλικίας τους, ενώ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν το ισχυρό δίδυμο που στήριξε ο κομματικός μηχανισμός της Συγγρού στην Α’ Αθηνών.


Πηγή ysterografa.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ