Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Δωρεάν η διέλευση στα διόδια το Σαββατοκύριακο

Έκπτωση 25% στα κανονικά εισιτήρια των ΚΤΕΛ – Δωρεάν η διέλευση της Γέφυρας στο Ρίο – Αντίρριο....

Δωρεάν, χωρίς καταβολή διοδίων θα είναι οι διελεύσεις σε όλους τους αυτοκινητοδρόμους το Σαββατοκύριακο (ανάμεσά τους και η Εγνατία Οδός), την Κυριακή 5 Ιουλίου, για τη συμμετοχή των πολιτών στο δημοψήφισμα, μετά την αποδοχή των παραχωρησιούχων ιδιωτών στην πρόταση του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη για τη διευκόλυνση των επιβατών – ψηφοφόρων.
Συγκεκριμένα δωρεάν θα είναι οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων, σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας (Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ΑΕ (Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ), Γέφυρα ΑΕ (Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου), Νέα Οδός ΑΕ (Ιόνια Οδός, Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ) – Ολυμπία Οδός ΑΕ (Βόρειος άξονας Πελοποννήσου), Μορέας ΑΕ (Κεντρικός άξονας Πελοποννήσου) καθώς και σε όλο το μήκος του βόρειου άξονα της χώρας (από Ηγουμενίτσα έως Αλεξανδρούπολη). Στην Αττική οδό οι διελεύσεις χωρίς διόδια θα είναι την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015.
Σε ό,τι αφορά τα ΚΤΕΛ, η Ομοσπονδία αποδέχτηκε να προχωρήσει σε έκπτωση 25% στα κανονικά εισιτήρια για υπερνομαρχιακές μετακινήσεις. Δεν συμφώνησε η έκπτωση να καλύψει ενδονομαρχιακές μετακινήσεις, όπως επίσης την έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής (αναφέροντας ότι ισχύει ειδική τιμολογιακή πολιτική), ενώ απέρριψαν να ισχύσει για το δημοψήφισμα έκπτωση και για ειδικά εισιτήρια (π.χ. Φοιτητικά κ.α), όπως είχε ζητήσει το υπουργείο.

Πηγή: epirusgate

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ