Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Να που η Χρυσή Αυγή θέλει να βγει και από πάνω


Είναι το αποτέλεσμα της ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, στελέχη της οποίας που δεν διστάζουν να μιλήσουν ακόμη και να συνδιαλλαγούν με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου, αλλά και της τρομοκρατίας. Για να σωθούν ζωές δήθεν, έτσι λένε, αλλά οι διάλογοι που διέρρευσαν άλλα δείχνουν. Έτσι η Χρυσή Αυγή περνάει στην αντεπίθεση και ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά να χαρακτηριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ τρομοκρατική οργάνωση(!) και να ακολουθηθούν οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την ίδια.
Η θλιβερή διακυβέρνηση Τσίπρα σαφέστατα κατηγορείται για επαφές με το κοινό έγκλημα και την τρομοκρατία, η οποία όπως δείχνουν τα πράγματα πέτυχε το «ξήλωμα» Πανούση, το οποίο και απαιτούσε, γίνεται στόχος κριτικής από την Χρυσή Αυγή, το κόμμα που ευθύνεται για εγκλήματα κατά του Ελληνικού λαού. Είναι το επίτευγμα μια άκρως λαϊκίστικης ρητορικής αλλά και πολιτικής που δίνει την ευκαιρία στους εχθρούς της δημοκρατίας να γίνονται τιμητές. Ας ελπίσουμε πως η θλιβερή ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, τώρα δεύτερη και ο θεός βοηθός, θα σοβαρευτεί, θα αποκοπεί από τα θλιβερά βαρίδια της τρομοκρατίας και θα ασχοληθεί με την διακυβέρνηση της χώρας κάνοντας την μικρότερη δυνατή ζημία, αφού η γραμμή της είναι ΑΠΟΨΕ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ.
Δείτε και κρίνετε την ανακοίνωση του Γραφείου τύπου της Χρυσής Αυγής:
Ανακοίνωση για τις αποκαλύψεις Πανούση και την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-τρομοκρατών
Να κινηθεί άμεσα η ποινική διαδικασία και να χαρακτηριστεί ο ΣΥΡΙΖΑ τρομοκρατική οργάνωση, να προφυλακιστεί ο Τσίπρας και οι υπουργοί του και να παραπεμφθούν στον ανακριτή όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του. Όπως ακριβώς έγινε με την Χρυσή Αυγή, με τη διαφορά ότι τώρα υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα για τις σχέσεις συριζαίων-τρομοκρατών και όχι παραμύθια για "αμνοερίφια" και "τανκς" με τα οποία φυλακίστηκαν παράνομα οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ