Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Νέα Δημοκρατία: πιο χάλια δεν γίνεται.


Και θέλουν να κυβερνήσουν τη χώρα! Σοβαρά; Μετά το φιάσκο της εκλογής προέδρου το φθινόπωρο, έχουμε το φιάσκο τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ, ενώ πολλοί δεν κατάλαβαν τι έγινε με τις εκλογές για τις τοπικές οργανώσεις, όπου  πάρα πολλά μέλη δεν έμαθαν για τις εκλογές, ούτε υποψηφιότητα έβαλαν αλλά ούτε και πήγαν να ψηφίσουν. Και όλα αυτά επειδή κάποιοι πρόεδροι τοπικών οργανώσεων θυμήθηκαν  τοπικά μέσα ενημέρωσης μετά τις εκλογές και όχι για να ενημερώσουν για τα αποτελέσματα, αλλά για άλλους λόγους.
Δεν μας παραξενεύει λοιπόν το φιάσκο της ΟΝΝΕΔ. Η νοοτροπία είναι αυτή.
Φυσικά όπως για το φιάσκο του φθινοπώρου υπεύθυνος ήταν ο κ. Μεϊμαράκης, έτσι τώρα υπεύθυνος είναι ο κ. Μητσοτάκης. Αν ο πρόεδρος του κόμματος δεν μπορεί να εγγυηθεί και να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των καταστατικών διαδικασιών, έχει πρόβλημα και σοβαρό μάλιστα.
Εμείς οι απλοί νεοδημοκράτες ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΥΤΟ;
Μάθαμε πως στο επικείμενο συνέδριο δεν θα μετάσχουν εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ! Πόσο σωστό, δημοκρατικό είναι αυτό; Μήπως είναι αντικαταστατικό, λόγος ακόμη και ενστάσεων αλλά και αμφισβήτησης των όποιων αποτελεσμάτων του.
Σε τελική ανάλυση πόσο σοβαρό μπορεί να θεωρηθεί ένα κόμμα που αποκλείει από το συνέδριο του τους εκπροσώπους της νεολαίας του.

Κάτι δεν πάει καλά στην ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης έχει μεγάλες ευθύνες. Οι διαδικασίες είναι διαδικασίες και κάθε παρεκτροπή από αυτές είναι επικίνδυνες.
paraplanitikos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ