Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Μια ωραία ατμόσφαιρα για τον Ζελένσκι


Τελικά με το Ουκρανικό, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Η πρόσκλησή στον Ζελένσκι να μιλήσει στο Ελληνικό κοινοβούλιο προκάλεσε αντιδράσεις που προκαλούν από ικανοποίηση μέχρι και γέλια.

Το ΚΚΕ δήλωσε πως θα απουσιάσει την συγκεκριμένη μέρα, επειδή είναι μεν με τον Ουκρανικό λαό, αλλά όχι με τον ηγέτη του, με τον οποίο όμως είναι ο Ουκρανικός λαός, ο οποίος όμως πρόεδρος δεν είναι με τους Ρώσους! Τρεις και το λουρί της μάνας, μην προσπαθείτε να καταλάβετε, ούτε και οι ίδιοι καταλαβαίνουν

 Το μέρα 25 θα αφήσει έναν εκπρόσωπό του, τον λόγο μόνο αυτοί τον ξέρουν. Άραγε για να μην παρεξηγηθούν και από ποιον ή για να διαχωρίσουν την θέση τους από το ΚΚΕ! Μάλλον το τελευταίο, αλλά ούτε και υπάρχει ανάγκη να κατανοήσει κανείς τα πραγματικά αίτια!

 Η Ελληνική Λύση θα απόσχει επειδή δεν μπορεί να κάνει ερωτήσεις! Να ανακρίνει δηλ του Ζελένσκι, πιθανά γιατί μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια του Βλαδίμηρου και του ξανθού γένους θαυμαστές των οποίων δηλώνουν εδώ και καιρό

Ο ΣΥΡΙΖΑ την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος θα παραστεί, αλλά ο αρχηγός του προσπάθησε, ούτε λίγο ούτε πολύ, να υπαγορεύσει στον Ουκρανό πρόεδρο το τι θα πει! Θα ήθελε, ίσως κι αυτός να διαφοροποιηθεί, μα στις άλλες διαφοροποιήσεις τον πρόλαβαν οι άλλοι! Έτσι θα καθίσει να ακούσει μην μπορώντας να κάνει διαφορετικά, αφού εκτός των άλλων νοιώθει και την δημοσκοπική ανάσα του ΚΝΑΛ.  

Ευτυχώς μένουν ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, κεντροδεξιά και κεντροαριστερά ή και το αντίθετο (ΚΙΝΑΛ και ΝΔ κεντροαριστερά και κεντροδεξιά), για να σώσουν τα προσχήματα και την τιμή του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ