Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ηττήθηκαν οι διορισμένοι φίλοι, νίκησαν οι αιρετοί του καθήκοντος


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη από την  elzoni.gr/
Ήττα της κυβέρνησης των «διορισμένων φίλων» και νίκη των αιρετών που λογοδοτούν στον λαό και την συνείδησή τους είναι ο πολιτικός απολογισμός τριών εβδομάδων κινητοποιήσεων εκ μέρους των ταξιτζήδων. Είναι επίσης ήττα του «αποφασίζομεν και διαττάσσομεν» και νίκη της λογικής...

και του αγώνα κατά της διαπλοκής.
Η ίδια η χώρα πάντως, βγαίνει ηττημένη από την περιπέτεια, με σοβαρές απώλειες εσόδων και δυσφήμησή της ανά την υφήλιο και η κυβέρνηση βαριά τραυματισμένη, στιγματισμένη από την πρωτοφανή ανικανότητα που επέδειξε να επιλύσει ένα θέμα που οι περιφερειάρχες, με επικεφαλής τον Γιάννη Σγουρό, κατόρθωσαν να οδηγήσουν σε μια συμφωνία κυρίων μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο.



Την ώρα που η υπόθεση της απεργίας των ταξί περνούσε στους 13 περιφερειάρχες, στη Βουλή ψηφιζόταν το «πολυνομοσχέδιο απ’ όλα έχει ο μπαξές».

Αποδείχθηκε έτσι περίτρανα ότι η κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για την ψήφιση των νόμων «προς εκτέλεση εντολών», αδιαφορώντας ουσιαστικά για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, που υπέστη τρομερό πλήγμα από την απίστευτη καλοκαιρινή αναστάτωση.
Συνέχεια www.elzoni.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ