Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Θυελλώδης κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, για τον Δεκέμβριο του 2008


Σε θυελλώδη πολιτική κόντρα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησε η ετών από τον Δεκέμβριο του 2008, και η σκληρή απάντηση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, για εκείνες τις μαύρες στιγμές, κατά τις οποίες η Αθήνα είχε παραδοθεί στο έλεος της μανίας των κουκουλοφόρων, μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου....

“Η εμπρηστική-συκοφαντική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΣΥΡΙΖΑ, μυρίζει πανικό και προβοκάτσια. Υπονομεύει τη δημοκρατική ομαλότητα. Παίζει με τη φωτιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. “Είναι μνημείο ντροπής η ανακοίνωση της νεολαίας του Συνασπισμού”, σχολίασε επίσης στο Twitter  o διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Γιώργος Μουρούτης.

Η ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ
«Το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας. Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή.
 Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο.
 Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν!».


Η σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε τα εξής:

«Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.
Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.
Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει».
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 χαρακτηριζόταν αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ