Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 4 χρόνια από την εξέγερση του Δεκέμβρη


 Όπως πάντα, άσχετα με προσωπικές απόψεις, που μπορεί να διαφοροποιούνται, δημοσιεύουμε χωρίς σχόλια τις ανακοινώσεις και τις ενημερώσεις που μας στέλνουν τα κόμματα και οργανώσεις, χωρίς λογοκρισία και σχόλια. Αρκεί βέβαια να κινούνται στα όρια της ευπρέπειας.

4 χρόνια από την εξέγερση του Δεκέμβρη ! Όλοι στις κινητοποιήσεις, Πέμπτη 6/12...

Στις τράπεζες λεφτά, στη νεολαία σφαίρες. Ήρθε η ώρα για τις δικές μας μέρες. Με αυτό το τόσο εύστοχο σύνθημα και με άλλα πολλά η νεολαία εξεγέρθηκε τον Δεκέμβρη του 2008, όταν οι σφαίρες της αστυνομικής καταστολής δολοφονούσαν τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Μετά από τέσσερα χρόνια το μήνυμα της εξέγερσης είναι ακόμα πιο επίκαιρο. 
Ο Δεκέμβρης του ΄08 έδειξε ότι στην εποχή της κρίσης και της άγριας επίθεσης του κεφαλαίου για να διασωθεί το σύστημα, η αναγκαιότητα της εξέγερσης έρχεται ξανά στο προσκήνιο. Σήμερα, με την τρικομματική κυβέρνηση, με την ΕΕ, το ΔΝΤ και το κεφάλαιο να πυροβολούν τη νεολαία, τους εργαζόμενους και τα κοινωνικά δικαιώματα, ο δρόμος της παλλαϊκής πανεργατικής εξέγερσης για την ανατροπή τους είναι η προοπτική της ελπίδας και της νίκης.
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις διαδηλώσεις για τις 6 Δεκέμβρη. Στην Αθήνα, στις 11π.μ. στα Προπύλαια στην πορεία φοιτητών & μαθητών και στις 5 μ.μ. πάλι στα Προπύλαια, στη διαδήλωση αριστερών οργανώσεων, συλλογικοτήτων και μαζικών φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ