Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Κάπνισμα: Βοηθήστε τα πνευμόνια σας, μέχρι να το κόψετε


Καπνίζετε; Κακώς και θα πρέπει να το κόψετε. Θα πρέπει να πάψετε να βομβαρδίζετε τα πνευμόνια σας μα πίσσα, νικοτίνη και όποιες άλλες επιβλαβείς ουσίες επιβαρύνουν αυτά και τον οργανισμό σας. Αν δυσκολεύεστε βοηθήστε τα με ένα πρακτικό φάρμακο που μπορείτε να παρασκευάσετε μόνοι σας στο σπίτι με απλά υλικά. Βοηθήστε τα να ελαφρύνουν λίγο, χωρίς να ξεχνάτε πως είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να το πάρετε απόφαση να σταματήσετε το κάπνισμα.
 Ξεκινάμε λοιπόν…
Συστατικά:
 -400 g κρεμμύδι
1 λίτρο νερό
400 g ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας κουρκούμη (κουρκουμά)
Ένα κομμάτι τζίντζερ, περίπου όσο ο αντίχειρά σας

 Βράστε το νερό και τη ζάχαρη μαζί. Προσθέστε το κρεμμύδι κομμένο σε τέταρτα και το τεμαχισμένο τζίντζερ. Προσθέστε και την κουρκούμη. Μόλις βράσει όλο το μείγμα, χαμηλώστε τη θερμότητα και αφήστε το να σιγοβράζει.

Συνεχίστε μέχρι το μείγμα να μειωθεί στο μισό. Στη συνέχεια στραγγίστε το και βάλτε το σε ένα γυάλινο βαζάκι που να κλείνει αεροστεγώς. Μόλις κρυώσει εντελώς, αποθηκεύσετε το στο ψυγείο σας, όπου και συντηρείτε με ασφάλεια.

Τρώτε δύο κουταλιές της σούπας κάθε πρωί, πριν να φάτε ή να πιείτε τίποτα άλλο και το βράδυ, δύο ώρες μετά το γεύμα σας.

Σημείωση: Να συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε φυσικό φάρμακο, όπως αυτό. Μόνο ο γιατρός σας ξέρει και μπορεί να σας διαβεβαιώσει αν αυτό που θέλετε να κάνετε ενέχει οποιονδήποτε κίνδυνο για εσάς προσωπικά, αφού μόνο εκείνος γνωρίζει την δική σας κατάσταση υγείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ