Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Ο Βενιζέλος στήνει νέο κόμμα;Όλα δείχνουν πως η απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να χωρίσει από το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη ληφθεί. Δεν θέλει, όμως, να είναι αυτός κάνει το πρώτο βήμα, αντίθετα ψάχνει για άλλοθι. Και το καλύτερο είναι η διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
Φυσικά, την ίδια σκέψη κάνει και η Φώφη Γεννηματά, δεν θέλει να της χρεωθεί ότι τον διέγραψε και να περιφέρεται μετά ο Βενιζέλος λέγοντας: «Δεν έφυγα εγώ, αυτοί με έδιωξαν». 
Έτσι, ο ένας περιμένει το πρώτο βήμα από τον άλλον. Μια καλή δικαιολογία και για τους δυο είναι η επανασύνδεση του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου, που είναι κόκκινο πανί για τον Βενιζέλο, φυσικά και το αντίθετο. Και η ατμόσφαιρα δεν καθαρίζει. 
Πάντως, είναι σοβαρές οι ενδείξεις πως ο Ευάγγελος έχει πάρει τις αποφάσεις του. Θα στήσει κόμμα, επιδιώκο­ντας να πάρει κάποιους από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στελέχη από τον περίγυρο. 
Οι πληροφορίες λένε πως με την πλευρά Σημίτη δεν έχει ιδιαίτερες επαφές καθώς φοβάται το ενδεχόμενο τρικλοποδιάς, χωρίς όμως να την έχει αποκόψει και εντελώς. 
Φυσικά θα παίξουν τον ρόλο τους τα και αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών, μικρό βέβαια, αλλά θα επηρεάσουν.

Με πληροφορίες από το ΠΑΡΟΝ και διαδυκτιακούς συνδυασμούς