Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Πάγκαλος: Δείχνει Δούρου για τα επεισόδια και θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία!Στην παραδοχή ότι θα ψηφίσει... Νέα Δημοκρατία προχώρησε σήμερα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, προκειμένου, όπως είπε ''να ηττηθεί η κυβέρνηση των αλητών και των τραμπούκων''.

Ο ίδιος, μιλώντας στον Σκάι, χαρακτήρισε ανύπαρκτο το ΠΑΣΟΚ του 5% και τόνισε ότι δεν μπορεί μα αυτό το ποσοστό να συνδράμει στην ήττα της κυβέρνησης.

Ο κ. Πάγκαλος, έκανε, επίσης, λόγο για «χούντα» και φασιστικές πρακτικές, αναφερόμενος σε επιθέσεις που δέχθηκε ο ίδιος προσωπικά όταν επιχειρούσε να εμφανισθεί και να μιλήσει δημοσίως, από στελέχη του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

«Τότε που με γιαούρτωσαν, αν ήμουν λιγότερο ψύχραιμος θα χυνόταν αίμα», δήλωσε και πρόσθεσε πως πίσω από το περιστατικό βρισκόταν η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.


Σε σχέση, δε, με την ερώτηση 16 βουλευτών της ΝΔ που κατέθεσαν ερώτηση για το τάμα του έθνους, είπε ότι είναι απαράδεκτοι, διότι το θέμα συνδέεται με σκάνδαλο οικονομικό της χούντας και ζήτησε από την ηγεσία του κόμματος να μην τους χρίσει ξανά υποψήφιους βουλευτές.