Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Πώς να βγάλετε τέλειες φωτογραφίες από τα ταξίδια σας



Θέλετε να μάθετε να βγάζετε τις τέλειες φωτογραφίες κατά την διάρκεια των ταξιδιών σας και να κάνετε φίλους και γνωστούς στο instagram να νομίσουν ότι ασχολείστε επαγγελματικά με την φωτογραφία; Ακολουθείστε τις δέκα έξυπνες συμβουλές που ακολουθούν και κάντε τους πάντες να σκάσουν από την ζήλια τους! 
Καθαρίστε το φακό  Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε. Όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, η καθαρότητα του φακού έχει μεγάλο αντίκτυπο στη σαφήνεια και την ευκρίνεια του αποτελέσματος. Τα κινητά και τα tablet σας ακουμπάνε παντού, μαζεύουνε σκόνη, χνούδι κλπ, οπότε ένα πέρασμα με ένα πανάκι κάθε φορά που θέλετε να βγάλετε μια αξιόλογη φωτογραφία επιβάλλεται. 
Βγάλτε την φωτογραφία οριζόντια  Φωτογραφίστε το τοπίο που βρίσκεται μπροστά σας κρατώντας την οθόνη του κινητού ή του tablet σας σε οριζόντια θέση. Έτσι, θα έχετε στο πλάνο σας μια πιο ευρεία εικόνα, ενώ στο instagram θα μπορέσετε να κροπάρετε ευκολότερα και να εστιάσετε στο σημείο που επιθυμείτε.

 Έχετε ως αντικείμενό σας τα στοιχεία της φύσης  Σύννεφα, πουλιά, φύλλα, οι ακτίνες του ήλιου κ.α. πάντα έχουν φωτογραφικό ενδιαφέρον και συνήθως βγαίνουν και πολύ καλά στις φωτογραφίες. Σημειώστε, μάλιστα, ότι ούτε η βροχή είναι εχθρός σας! Μετά από μια καταιγίδα, λοιπόν, κάντε μια βόλτα στον προορισμό που βρίσκεστε και επωφεληθείτε από τις γεμάτες νερό λακούβες. Οι αντανακλάσεις που δημιουργούνται μέσα σε αυτές τις περισσότερες φορές δίνουν τροφή για πραγματικά μαγικές εικόνες. 
Δείτε όλο το άρθρο στο:  greekguide.com/  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ