Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Τα χρήματα στην μνήμη Κηλαηδόνη σε Άραβες της Συρίας Αιγύπτου και Λιβύης;



Σίγουρα προκαλεί την περιέργεια αφού ο Θάνατος του Λουκιανού Κηλαηδόνη απασχόλησε την κοινή γνώμη, η δε σύζυγός του Άννα Βαγενά βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πιο παλιά του ΠΑΣΟΚ  έδωσε έναν αριθμό λογαριασμού για κατάθεση χρημάτων στην μνήμη του που σε πρώτη ανάγνωση δεν παραπέμπει σε μία αγαπημένη μας οικογένεια που το έχει ανάγκη.
Δεν βρήκαμε προς το παρόν αντίδραση της Α. Βαγενά για την υπόθεση, αλλά όταν έχουμε θα την μεταφέρουμε και αυτήν.
Το ρεπορτάζ είναι του zoidosia.blogspot.gr/...
Το διαβάσαμε με αρκετή προσοχή! Δεν έχουμε καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό όπως παρότρυνε τον κόσμο η κ. Αννα Βαγενα για να ξέρουμε τον δικαιούχο του.
Το έκανε όμως ένας συμπολίτης μας
Μετά από κατάθεση ενός συμβολικού ποσού στον παραπάνω λογαριασμό σήμερα 09-02-2016 στην Εθνική Τράπεζα Χαλκίδος, ανακαλύψαμε ότι ο λογαριασμός αυτός ανήκει στα εξής δύο Αλλοδαπά Ονόματα:
1) Abdelhalim Atef Aly Hassan
2) Ibrahim Hekmat Elsaved
Το ένα από το ονόματα φαίνεται να συναντάται στη Λαττάκεια της Συρίας αλλά και στην Αίγυπτο ενώ το άλλο στη Λιβύη… χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια οπωσδήποτε ότι πρόκειται για διαφορετικής εθνικότητας ανθρώπους …καθώς και τα δύο είναι Αραβικά.
Abdelhalim Atef Aly Hassan
Ibrahim Hekmat Elsaved
Για λόγους διαφάνειας των ενεργειών ενός πολιτικού προσώπου (Άννας Βαγενά), παραπέμψαμε την υπόθεση στις αρμόδιες αρχές (Πρόεδρο της Βουλή, Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και ΣΔΟΕ) για να ελέγξουν εάν η διαδικασία αυτή "Δημοσίου Εράνου", γίνεται σύμφωνα με τον νόμο, την ταυτότητα των δικαιούχων του λογαριασμού, την κίνηση του λογαριασμού, την διάθεση των χρημάτων και την σχέση των δικαιούχων με την οικογένεια του Λ. Κηλαηδόνη.
Πιστεύω ότι και η οικογένεια Λ. Κηλαηδόνη θα το ήθελε αυτό, για να διαλυθεί κάθε υποψία για αδιαφάνεια και παρανομία.

Για περισσότερες λέπτομέρειες ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ