Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για προσλήψεις σε 4 διαγωνισμούς


Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2016 (ΦΕΚ 8/2-11-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας επτά (7) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Τεχνολογικής  Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Ε.Α.Κ.Θ), στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.).
Οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.



Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 6Κ/2016  (ΦΕΚ 13/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, ενενήντα τριών (93) θέσεων τακτικού προσωπικού, κλάδου ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) του Υπουργείου Υγείας.
Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.
Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 11 Απριλίου 2017 έως και την πάροδο της 20ης Απριλίου 2017, ημέρας Πέμπτης.



Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π.  τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Γ/2015 (ΦΕΚ. 8/29.10.2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση 32 θέσεων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Διευκρινίζεται ότι ελέγχθηκαν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά των υποψηφίων που προηγούνταν στον πίνακα κατάταξης, με βάση τα στοιχεία που οι ίδιοι δήλωσαν, μέχρι την κάλυψη του αριθμού των προκηρυχθεισών θέσεων. Επιπροσθέτως, ελέγχθηκαν τα δικαιολογητικά ικανού αριθμού υποψηφίων ανά κωδικό θέσης για ενδεχόμενη αντικατάσταση/αναπλήρωση διοριστέων. Οι λοιποί υποψήφιοι εμφανίζονται στους πίνακες με βάση τα δηλωθέντα, μέσω των ηλεκτρονικών τους αιτήσεων, στοιχεία.
Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητάς τους.
Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων αρχίζει από την 7η Απριλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και λήγει με την πάροδο της 18ης Απριλίου 2017, ημέρας Τρίτης.
Η άσκηση των ενστάσεων επιτρέπεται για οποιονδήποτε λόγο πλην της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης (Α’ και Β’ σταδίου).
Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί Ανακοίνωση-Πρόσκληση για τη διενέργεια του  Γ΄ σταδίου του διαγωνισμού, την Ορθοφωνία.



Σήμερα εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2016  (ΦΕΚ 12/21-12-2016, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, είκοσι πέντε (25) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης Α.Ε. (Ε.Υ.Α.Θ. Α.Ε.).
Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητας.
Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων ορίζεται από 11 Απριλίου 2017 έως και την πάροδο της 20ης Απριλίου 2017, ημέρας Πέμπτης.
Η έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων για την κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης θα γνωστοποιηθεί με νεότερη Ανακοίνωση μετά την ολοκλήρωση της σχετικής ελεγκτικής διαδικασίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ