Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα 18/1/2020

Relevance - Θεσσαλονίκη
Κοπέλα για οικιακές εργασίες καθάρισμα μαγείρεμα κυρίως vegan οργάνωση…
Χορηγός
Privee Santorini - Σαντορίνη
Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Privee Santorini, για την καλοκαιρινή σεζόν 2020 (Μάιος-Οκτώβριος) αναζητά να προσλάβει άτομο που να έχει γνώσεις στην κουζίνα,…
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
17 Ιαν
BETA WOOD - Αθήνα
H BETAWOOD, μέλος του ομίλου Βογιατζόγλου Systems A.E., αναζητά για το εργοστάσιο παραγωγής ξύλινων κατασκευών στον Αυλώνα Αττικής σ τέλεχος για το τμήμα αγορών…
17 Ιαν
Αιτήσεις για τις κρατικές υποτροφίες 2019-2020 - Ελλάδα
Με αυτόν το στόχο έχουμε σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για το νέο έτος. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης, που εγκρίθηκε σήμερα από το ΔΣ του…
16 Ιαν
Customer Support Department - Κύπρος
Για ένα πρώτο interview επισύναψε το βιογραφικό σου και η ενημέρωση θα γίνει τηλεφωνικώς αφού γίνει μια πρώτη αξιολόγηση από το τμήμα διοίκησης της εταιρίας.
18 Ιαν
Aegialis Hotel & Spa 4/5 rating  5 αξιολογήσεις  - Ελλάδα
Διακεκριμένο για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών του εδώ και 26 συναπτά έτη, το ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa στην Αμοργό δίνει τη δυνατότητα σε λίγους και…
16 Ιαν
REVOIL ΑΕ - Βουλιαγμένη
Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής ανάπτυξη με καινοτομία, πρωτοπορία και σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Άδεια Α' ή Β΄ τάξης.
17 Ιαν
Privee Santorini - Σαντορίνη
Υπεύθυνος για το προσωπικό της μονάδας (4 άτομα), (διαχείριση, εκπαίδευση, αξιολόγηση, καθοδήγηση). To Privee Santorini συγκρότημα 11 πολυτελών ενοικιαζομένων…
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
17 Ιαν
qmetric - Ελλάδα
Διαχείριση και υλοποίηση επιχειρηματικού σχεδίου με βάση το υφιστάμενο σχέδιο και τις ανάγκες που θα προσδιορίσουν τα μέλη του Cluster.
16 Ιαν
Άμβυξ Α.Ε. - Μύκονος
Πωλητή για το Project Summer Plan για τη Μύκονο. Αν κι εσύ θέλεις να γίνεις μέλος της οικογένειας της ΑΜΒΥΞ, στείλε μας το βιογραφικό σου στην ακόλουθη…
17 Ιαν
Yuboto - Ελλάδα
Στείλε το βιογραφικό σου σημείωμα στο email hr[at]yuboto[dot]com αναγράφοντας τον κωδικό NS1019. Φρόντισε να συμπεριλάβεις μία πρόσφατη καθαρή φωτογραφία σου…
17 Ιαν
Margarita Bakeries - Κύπρος
Παρακαλώ όπως στείλετε το βιογραφικό σας στο email: Τα αρτοποιεία-ζαχαροπλαστεία Margarita ζητούν προσωπικό για πλήρης εργασία στα καταστήματα μας Ξυλοφάγου,…
17 Ιαν
PAGIDAS TRANS LTD - Θεσσαλονίκη
H εταιρία μας, μεταφορική διεθνών μεταφορών με έδρα το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, επιθυμεί να καλύψει την παρακάτω θέση: Άριστα αγγλικά και γερμανικά επιπέδου Β2.
16 Ιαν
THE BAY HOTEL & SUITES - Ελλάδα
Παιδαγωγός για το Kids Club. Το ξενοδοχείο The bay hotel and suites 5 αστέρων στη Ζάκυνθο. Αναζητά για την καλοκαιρινή σεζόν 2020.
16 Ιαν
KEEPER Group - Αθήνα
Θα λαμβάνονται υπόψη, μόνο τα βιογραφικά που στέλνονται με το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, με κεφαλαία ελληνικά. Ελκυστικές αποδοχές και δυνατότητες εξέλιξης.
17 Ιαν
BETAWOOD - Αθήνα
H BETAWOOD, μέλος του ομίλου Βογιατζόγλου Systems A.E., αναζητά για το εργοστάσιο παραγωγής ξύλινων κατασκευών στον Αυλώνα Αττικής , στέλεχος για το τμήμα…
17 Ιαν
GRAND ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΦΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΕ - Αθήνα
Εφαρμογή, παρακολούθηση και συνεχή χρήση των βέλτιστων πρακτικών και διαδικασιών για την εκτέλεση και το συντονισμό των εργασιών της Οικονομικής Διεύθυνσης.
16 Ιαν
Όμιλος ασφαλιστικών εταιριών - Θεσσαλονίκη
Για το γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου. Η θέση αναφέρεται στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και συνεργάζεται με τις λοιπές διευθύνσεις του ομίλου, με στόχο την…
16 Ιαν
HEPTAGON FINANCIAL SERVICES - Θεσσαλονίκη
Χρήση γραφείου στα γραφεία μας, εφόσον το επιθυμείτε. Συνεργασία με 20 και πλέον ασφαλιστικές εταιρίες. Εξειδίκευση στο σύνολο των ασφαλίσεων.
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
17 Ιαν
SKYSERV 3,4/5 rating  9 αξιολογήσεις  - Κέρκυρα
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, υπόψη κ.Βάρθη. Η Skyserv, ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της επίγειας εξυπηρέτησης…
16 Ιαν
MIGATO A.E. - Λάρισα
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους με την ένδειξη «SMAN-lar.1/20» μέσω του σχετικού link του KARIERA.GR.
17 Ιαν
- Πειραιάς
Ανώνυμη Εταιρεία στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των εργασιών της, αναζητεί για άμεση απασχόληση για το Οικονομικό Τμήμα:
17 Ιαν
Eastern Europe Treasury - Αθήνα
Οι υποψήφιοι θα αναλάβουν την καθημερινή επικοινωνία με το πελατολόγιο της Εταιρίας και την προώθηση της εικόνας και των υπηρεσιών της Εταιρίας.
17 Ιαν
Για το λόγο αυτό αναζητάμε αξιόπιστους συνεργάτες, τους οποίους θα προετοιμάσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τις απαιτήσεις του κλάδου μας.
17 Ιαν
TO KORALI - Πόρος
1.100 € τον μήνα
ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΛΙΓΜΑ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ. Ο ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ .
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
17 Ιαν
Technopolis AI Cluster - Θεσσαλονίκη
Διαχείριση και υλοποίηση επιχειρηματικού σχεδίου με βάση το υφιστάμενο σχέδιο και τις ανάγκες που θα προσδιορίσουν τα μέλη του Cluster.
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
16 Ιαν
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ - Θεσσαλονίκη
Εάν έχετε ενέργεια, πάθος και σας αρέσει η επικοινωνία, τότε είναι η ώρα να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο χώρο των πωλήσεων!
16 Ιαν
EUROMEDICA 2,2/5 rating  5 αξιολογήσεις  - Θεσσαλονίκη
Το κέντρο αποκατάστασης & αποθεραπείας Euromedica Αρωγή Θεσσαλονίκης. Πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ με κατεύθυνση Λογιστικής ή Οικονομικών. Έκδοση φόρων (ΦΠΑ, ΦΜΥ κ.λπ.).
16 Ιαν
COVERAMEA - Ελλάδα
Με άριστη γνώση υπολογιστή και αγγλικών για πλήρη απασχόληση στον Χολαργό. Παρακαλούμε στο θέμα να αναγράφεται η θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.
16 Ιαν
MIGATO A.E. - Ρόδος
Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους με την ένδειξη «SMAN-RHO.1/20» μέσω του σχετικού link του KARIERA.GR. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.
17 Ιαν
- Αθήνα
Προσωπικό για το τηλεφωνικό της κέντρο. Μεγάλη ανώνυμη εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα Αττικής,600 μέτρα από το μετρό Συγγρού-Φιξ αναζητά.
17 Ιαν
Relevance - Μαρούσι
Το ωράριο είναι κάθε μέρα 8:30-17:30. Το μεγάλο παιδί (3 ετών) είναι στο σχολείο μέχρι τις 14:00. Αναζητούμε κυρία κατά προτίμηση ελληνικής καταγωγής για τις…
Χορηγός
Relevance - Περιστέρι
Ζητείται Κυρια για οικιακές εργασίες και πολύ καλή μαγείρισσα από 2 έως 4 φορές το μήνα στη περιοχή Περιστερι κηπούπολη !!
Χορηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ