Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα 19/1/2020


PGM CONSULTING M.IKE - Αθήνα
Εύρυθμη συνεργασία και επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα. Η εταιρεία PGM αναζητά συνεργάτες για την ανάπτυξη του τμήματος πωλήσεων. Άριστη γνώση και χρήση Η/Υ.
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
Χορηγός
Relevance - Χαλάνδρι
Επιθυμητή δυνατότητα εργασίας το πρωινό Σαββάτου. Αναζητείται ειδικός παιδαγωγός με δυνατότητα παροχής βεβαίωσης προς κατάθεση σε ασφαλιστικό ταμείο.
18 Ιαν
BETA WOOD - Αθήνα
H BETAWOOD, μέλος του ομίλου Βογιατζόγλου Systems A.E., αναζητά για το εργοστάσιο παραγωγής ξύλινων κατασκευών στον Αυλώνα Αττικής σ τέλεχος για το τμήμα αγορών…
17 Ιαν
ALOUETTE 2,5/5 rating  15 αξιολογήσεις  - Αττική
Για το δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού ρούχων. Η Alouette A.E., με παρουσία 43 χρόνων στον χώρο του παιδικού ενδύματος, αναζητά.
17 Ιαν
REVOIL ΑΕ - Βουλιαγμένη
Στόχος της εταιρίας είναι η συνεχής ανάπτυξη με καινοτομία, πρωτοπορία και σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Άδεια Α' ή Β΄ τάξης.
17 Ιαν
Όμιλος ξενοδοχείων - Ελλάδα
Παρακαλούμε όπως αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με μία φωτογραφία. Από όμιλο ξενοδοχείων ζητείται για ξενοδοχειακή μονάδα του στα Χανιά.
17 Ιαν
MECCANICA GROUP A.E. - Αττική
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους. Η εταιρία Meccanica Group A.E. Οι ιδανικοί υποψήφιοι θα πρέπει: Να έχουν διάθεση για εργασία.
17 Ιαν
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ - Αττική
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας αποστέλλοντας βιογραφικό σημείωμα. Ερωτήσεις που σχετίζονται με την αίτηση πρόσληψής σας δεν δύνανται να απαντηθούν παρά μόνο από το…
17 Ιαν
Oceanis Hospitality Group - Ελλάδα
Το βιογραφικό τους με πρόσφατη φωτογραφία. Να φοιτούν σε τουριστική ή σε σχετική με το αντικείμενο σχολή. Ο ξενοδοχειακός όμιλος Blue Oceanic στην Κω ζητεί για…
17 Ιαν
Oceanis Hospitality Group - Ελλάδα
Το βιογραφικό τους σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία. Ο ξενοδοχειακός όμιλος Blue Oceanic στην Κω ζητεί για τη νέα σεζόν 2020.
17 Ιαν
PILOT BEACH RESORT - Ελλάδα
Το 5 αστέρων ξενοδοχείο Pilot Beach Resort. Για την τουριστική περίοδο 2020. Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχεία 5 αστέρων.
17 Ιαν
ΜΑΛΕΑΣ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 1923 - Αθήνα
Ζητείται έμπειρος πωλητής για προώθηση ροφήματος σε HoReCa & Παντοπωλεία. Ελεύθερο ωράριο και αμοιβές βάσει πωλήσεων.
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
18 Ιαν
REDCALL - Αθήνα
Η *RedCall*, εταιρία με 20ετή επιτυχημένη πορεία στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών, ζητεί να επανδρώσει το τηλεφωνικό κέντρο της με συνεργάτες τηλεφωνικής…
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
17 Ιαν
A.M.N LTD - Κύπρος
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως στείλετε το βιογραφικό σας στο email: Ζητείται οδηγός για πλήρης εργασία για εταιρεία στην επαρχία Ξυλοφάγου.
18 Ιαν
Εταιρία στον τομέα της εστίασης - Αθήνα
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα: Μεγάλη εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης στα νότια προάστια της…
17 Ιαν
KEEPER Group - Αθήνα
Θα λαμβάνονται υπόψη, μόνο τα βιογραφικά που στέλνονται με το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, με κεφαλαία ελληνικά. Ελκυστικές αποδοχές και δυνατότητες εξέλιξης.
17 Ιαν
Relevance - Ελλάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 5Λ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ 8ΧΡΟΝΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ…
18 Ιαν
Relevance - Ελλάδα
Εργασίες γύρω από το παιδί για μερική απασχόληση. Αναζητώ Βρεφονηπιοκόμο στην περιοχή Πετράλωνα για ένα παιδί.
18 Ιαν
INGROUP - Αττική
Παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους, μέσω e-mail στο: Η INGROUP αναζητά για εταιρία πελάτη: Merchandiser για χώρους S/M - Αθήνα.
17 Ιαν
- Αθήνα
Προσωπικό για το τηλεφωνικό της κέντρο. Μεγάλη ανώνυμη εταιρεία με έδρα την Καλλιθέα Αττικής,600 μέτρα από το μετρό Συγγρού-Φιξ αναζητά.
17 Ιαν
Paramana - Αθήνα
Ψαχνουμε φροντιστή με σπουδές βρεφονηπιοκόμου (ή παρεμφερές αντικείμενο) για ν'απασχολεί δημιουργικά το μωράκι μας 8 μηνών.
18 Ιαν
Relevance - Άλιμος
Το παιδι ειναι υγιες κ δεν εχει κανενα προβλημα υγειας. Ειμαστε νεο ζευγαρι που ειμαστε προσωρινα στην Αθηνα με νεογενητο μωρο.
18 Ιαν
Relevance - Περιστέρι
Ζητείται Κυρια για οικιακές εργασίες και πολύ καλή μαγείρισσα από 2 έως 4 φορές το μήνα στη περιοχή Περιστερι κηπούπολη !!
17 Ιαν
Teretron Hellas S.A. - Καλλιθέα
Η *Teretron Hellas*, εταιρία με 20ετή επιτυχημένη πορεία στον τομέα εξυπηρέτησης πελατών, ζητεί να επανδρώσει το τηλεφωνικό κέντρο της με συνεργάτες τηλεφωνικής…
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
17 Ιαν
Relevance - Βριλήσσια
Εργασίες γύρω από το παιδί για μερική απασχόληση. Αναζητώ Babysitter στην περιοχή Βριλήσσια για 2 παιδιά ηλικίας 0, 0 ετών.
18 Ιαν
BETAWOOD - Αθήνα
H BETAWOOD, μέλος του ομίλου Βογιατζόγλου Systems A.E., αναζητά για το εργοστάσιο παραγωγής ξύλινων κατασκευών στον Αυλώνα Αττικής , στέλεχος για το τμήμα…
17 Ιαν
Relevance - Γαλάτσι
Εργασίες γύρω από το παιδί για μερική απασχόληση. Αναζητώ Βρεφονηπιοκόμο στην περιοχή Γαλάτσι για ένα παιδί ηλικίας 7 μηνών.
18 Ιαν
Aldemar Resorts 4,6/5 rating  5 αξιολογήσεις  - Ελλάδα
Παρακαλούμε καταχωρήσετε το βιογραφικό σας σημείωμα με πρόσφατη φωτογραφία, αναφέροντας τον κωδικό θέσης, στην ιστοσελίδα της εταιρίας:
18 Ιαν
AlertIT - Αθήνα
Η *Alert IT *ζητεί να επανδρώσει το τηλεφωνικό κέντρο της με συνεργάτες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης για το project ανάπτυξης πελατολογίου υπηρεσιών Elpedison.
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
17 Ιαν
- Πειραιάς
Ανώνυμη Εταιρεία στα πλαίσια της συνεχιζόμενης ανάπτυξης των εργασιών της, αναζητεί για άμεση απασχόληση για το Οικονομικό Τμήμα:
17 Ιαν
Customer Support Department - Κύπρος
Για ένα πρώτο interview επισύναψε το βιογραφικό σου και η ενημέρωση θα γίνει τηλεφωνικώς αφού γίνει μια πρώτη αξιολόγηση από το τμήμα διοίκησης της εταιρίας.
18 Ιαν
ΑΦΟΙ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ ΕΠΕ - Ασπρόπυργος
Σας προσφέρουμε εβδομαδιαία κάλυψη εξόδων κίνησης, καθημερινή καθοδήγηση από τα πιο έμπειρα στελέχη για το πρώτο διάστημα και μετέπειτα συνεχή επικοινωνία με…
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
Χορηγός
Food Plus SA 4,7/5 rating  3 αξιολογήσεις  - Αθήνα
Η Food Plus S.A., αποκλειστική αντιπρόσωπος των brands Pizza Hut & KFC στην Ελλάδα, αναζητά υπεύθυνους καταστημάτων για το δίκτυο εστιατοριών Pizza Hut στην…
ξεκούραστα κάντε αίτηση για αυτή τη δουλειά
Χορηγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ