Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Με την σφραγίδα Πούτιν η νέα αριστερή αθλιότητα...


2015  Ο Χαϊκάλης, τότε βουλευτής των ΑΝΕΛ, καταγγέλλει πως θέλει η ΝΔ να τον δωροδοκήσει για να ψηφίσει τον Δήμα για πρόεδρο της δημοκρατίας! Ηχογραφεί τις συνομιλίες και αντί να τις πάει στην αστυνομία ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ τις πάει… στον Λαζόπουλο  που είχε, λέει, τέλεια μηχανήματα!!! Τόση αθλιότητα

2019 Κατηγορούν 10 πολιτικούς τους αντιπάλους, μεταξύ αυτών και έναν υπηρεσιακό πρωθυπουργό 20 ημερών για δωροληψία. Άνθρακες ο θησαυρός. Η απάτη, η ΣΥΡΙΖΑική απάτη, σε όλο της το μεγαλείο.

Τώρα με την συμμετοχή πρώην εχθρών τους, στήνουν σκάνδαλο υποκλοπών, με επικεφαλής τον Βαξεβάνη, όργανο του Πούτιν στην απόπειρα εισόδου του στα τηλεοπτικά της Ελλάδος, τότε που κυβερνούσε ποιος άλλος… ο Τσίπρας. Σύμμαχός τους και ο Μαρινάκης που για ένα πέναλτι(!!!) έκανε ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης καταγγέλλοντας ακόμα και τα πρωταθλήματα που κέρδισε η ομάδα του!!!

Βρώμα και δυσωδία σε όλα. Αφού με την πολιτική τους δεν πείθουν τον Ελληνικό λαό, καταφεύγουν και πάλι στις πρακτικές της αθλιότητας.

Ο Ελληνικός λαός στις εκλογές θα τους δώσει και πάλι την απάντηση στην υπό τον Πούτιν νέα ΣΥΡΙΖΑική αθλιότητα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ