Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023

Ο Δρ. Attwood σε ένα μοναδικό webinar για τον Αυτισμό

 Αντιμετώπιση της προβληματικής συμπεριφοράς σε παιδιά και εφήβους με Αυτισμό

 
📣 νέο διαδικτυακό σεμινάριο
Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023
🕓 08:30 - 12:00



Ο παγκοσμίου φήμης κλινικός ψυχολόγος και ειδικός σε θέματα Αυτισμού/Asperger, Δρ. Tony Attwood, θα είναι κοντά μας τον Νοέμβριο, σε ένα μοναδικό διαδικτυακό σεμινάριο.
 
🗣 Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό του εισηγητή
🚩 Στο σεμινάριο παρέχεται ταυτόχρονη διερμηνεία στα ελληνικά!
 
Κάνε τώρα την αίτησή σου ΕΔΩ
Με απλό αλλά επιστημονικό λόγο, και στηριζόμενος στα ερευνητικά δεδομένα και στην πλούσια κλινική εμπειρία του,  παρέχει στους επαγγελματίες, στους γονείς, στα ίδια τα άτομα με σύνδρομο Asperger, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο, ουσιαστική βοήθεια με όλες τις επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με το σύνδρομο.

✔ Περιγραφή σεμιναρίου 
Το σεμινάριο επικεντρώνεται σε παιδιά και εφήβους με αυτισμό όλων των επιπέδων υποστήριξης. Παρέχει αιτιολογίες και στρατηγικές όσον αφορά την κοινωνικοποίηση, την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά, τη διαχείριση των συναισθημάτων, την αισθητηριακή ευαισθησία, την αντιμετώπιση των αλλαγών και την ανάπτυξη αποτελεσματικής επικοινωνίας των σκέψεων και των συναισθημάτων. 
Θα αναλυθεί, επίσης, η εφαρμογή της Γνωστικής Συμπεριφορικής Θεραπείας στα παιδιά με αυτισμό για τη διαχείριση των συναισθημάτων, καθώς και το πώς μπορεί να εφαρμοστεί στην καθημερινότητα.


➥ Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο www.diepistimoniko.gr
Αν σε ενδιαφέρει να δεις και άλλα σεμινάρια κάνε κλικ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΣΜΙΟΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ